2017-08-21 07:32:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Este gondolja át az életét

Napi horoszkóp augusztus 21-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Újhold lesz az Oroszlán jegyében, ez szerencsés kezdetet ígér minden új tervnek! Este gondolja át az életét, mert most sok mindent átértékelhet, talán a múlt néhány eseményére is megtalálhatja a választ.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Napközben még számíthat néhány bosszúságra, ám a késő délután már varázslatosan alakulhat. Az Oroszlán jegyében álló újhold önre is hatással van! Este mély beszélgetésben lehet része, és talán felismer néhány összefüggést, ami egész más színben láttatja a dolgokat…
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szerencsés típus, mert mindenkinél könnyebben viseli el a mások hisztijeit, átlátszó játszmáit. Azért is meglepő, hogy van, amitől még ön is kiborul… A délután már jobban alakul Este gondolja át mindazt, ami az utóbbi időben foglalkoztatta!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy nem várt kiadás okozhat kellemetlen fejfájást önnek. Ne hagyja, hogy a gondok elvonják az igazi örömöktől. Ma este intuitív megoldást találhat egy nehéz problémára!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Viccelődése ma rosszul sülhet el: valakit nagyon megbánthat, még ha az illető nem is mutatja, hogy mennyire fáj a tréfája. Ha azonban nem akarja elhidegíteni magától, jobb, ha megválogatja a szavait. Az újhold az ön jegyében ragyog! Ma eset kívánjon valamit, teljesülni fog!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy különös meghívás kavarja fel ön körül a csendes állóvizet. Olyan emberek társaságába keveredhet, akik eddig nagyon is távol voltak az érdeklődési körétől. Ne féljen az újtól, meg fog lepődni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valaki az ön tanácsát kéri, ám, amiben kikérik a véleményét, egy másik jó ismerősét is érinti. Ha nem akarja, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsa magát távol az ügytől.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Korábban talán fásultan állt bizonyos dolgokhoz, amik most újra értelmet és lendületet kapnak életében – az újhold önre is hatással van! Ha régóta tervezgetett valamit, most vágjon bele, higgye el, megéri!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma elég kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy végre túltegye magát egy szerelmi csalódáson. Ideje lenne elásni a csatabárdot is. Ha kedvese megbánást tanúsít, fogadja el.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében mérlegelve dönthet. Valaki segíteni fog önnek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma kénytelen lesz feladni kényelmes pártatlanságát, és állást foglalni barátai közt egy kényes ügyben. Kellemetlen feladat, de nem halogathatja az igazság kimondását. Akkor sem, ha szinte biztos, hogy az egyikőjük megsértődik…
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ma különösen nehezére eshet a kötelességek teljesítése. Engedjen legalább egy kicsi szabadságot önmagának! Újhold lesz az Oroszlán jegyében, az estét töltse egy szabadtéri helyen!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: